recuperare auditiv-verbală pentru copii cu hipoacuzie și implant cohlear 

Asociația CREATIV promovează și sustine dreptul fiecarui copil la educație în special și drepturile copilului în general, așa cum sunt ele prevăzute în Convenţia Națiunilor Unite cu privire la drepturile copilului (20 noiembrie 1989)

CE OBIECTIVE avem?

CREATIV și-a asumat rolul de suporter al întregii familii din care Silvia este parte, astfel ca în acest sens urmărim începând cu data de 1 februarie 2018:

O1. Dezvoltarea de programe și activități cu rol în recuperarea auditiv-verbală a copilului cu implant cohlear bilateral 

O2. Asigurarea suportului financiar pentru intervenții, echipamente/ dispozitive medicale &consumabile, tratamente, analize și terapii medicale specifice 

O3. Asigurarea suportului necesar pentru integrarea socio-educațională a copilului cu implant cohlear, inclusiv pentru familia acestuia. 

O4. Dezvoltarea unor campanii de strângere de fonduri menite să susțină activitățile specifice necesare unei dezvoltări armonioase și integrării în viața socială și educațională. 

CE ACTIVITĂȚI & SERVICII pot fi susținute:

Exemple de activități și servicii care pot fi susținute/achiziționate cu banii destinați proiectului Silvia, dar nu doar acestea: intervenții medicale imagistice- CT, RMN, etc;  intervenții specifice de urgenta după implant; achiziționare unor dispozitive medicale și accesorii (baterii, cabluri, protecții de apă, capace procesoare, sisteme de prindere, capac de microfon, suport de baterii) ; Servicii de terapie logopedică; Servicii de evaluare psihologică; Consultații și tratamente medicale Servicii educaționale – grădiniță, after school, cluburi, tabere Participarea la conferinte și evenimente de formare pe tematici din aria ORL; Acoperirea costurilor pentru însoțitor- în cazul evenimentelor; Acoperirea costurilor cu materialele educaționale – achiziționarea acestora, dar și editare, design si imprimare unor materiale de informare/educaționale pe tema ORL pentru familiile în care există cazuri de copii cu hipoacuzie sau cu implant cohlear; Transport pentru familie  – atunci când participă la evenimente pe această temă ; servicii de curierat și poștă pentru campaniile de strângere de fonduri, promovare și sprijin, etc.

AICI poți descoperi povestea Silviei și a familiei sale.


apoi urmează câțiva pași simpli: 1. printezi formularul descărcat 2. completezi cu datele tale 3. alegi perioada pentru care vrei sa fie direcționat acest procent din impozit 4. îl semnezi și îl trimiți la biroul ANAF de care aparții prin poștă sau personal, ori îl trimiți scanat la noi (vezi datele de CONTACT) și ne ocupăm noi mai departe. Mulțumim!

Poți contribui și donând direct în contul dedicat proiectului IBAN RO73 BACX 0000 0013 0363 7002 la UNICREDIT BANK.