Programele CREATIV – indiferent de etapa de viață a organizației – au un numitor comun, și anume JOCUL în toate formele sale. Este vorba despre joc, ca instrument și deopotrivă context cu rol educativ și recreativ, indiferent dacă este prezent în familie sau la întâlnirile cu prietenii, la școală sau în vacanțe. Prin proiectele pe care le inițiem ne dorim să facem ca jocul să fie prezent în viața copiilor, indiferent de mediul social de care aparțin.


ANIMAȚIE socio-educativă& culturală– susținem învățarea prin joc, indiferent de vârsta și contextul socio-cultural al participanților noștri, în comunități dezavantajate din mediul rural, sau în cartiere mai puțin dezvoltate din orașe din România.

LUDOTECA – creăm spații și contexte de învățare adaptate nevoilor celor care le folosesc- familii, copii și tineri, adulți sau vârstnici sau chiar educatori și profesori – unde JOCUL este elementul de coeziune, solidaritate și învățare împreună.

TABĂRĂ- grupuri de oameni de toate vârstele care sunt implicați împreună sau pe grupe de vârstă în module de activități recreativ-educative & culturale compacte, configurate după interesele exprimate de către participanți – copii, tineri sau adulți.

BARCAMP – eveniment anual structurat pentru grupuri mari de oameni conectați și interesați de JOC ca instrument și context de învățare, în diferite medii: formale, nonformale sau informale.