Suntem un grup de oameni pasionați de învățare în context nonformal și informal, cu experiență în ceea ce privește formarea, învățarea și derularea de programe educative. Am fost împreună încă de la început, când CREATIV era doar o idee și am continuat să creștem împreună, din diverse roluri. Ne dorim să contribuim în continuare cu ceea ce suntem și cunoaștem, la dezvoltarea programelor și la  derularea cu succes a proiectelor CREATIV.


ne-am propus și urmărim prin efortul nostru să… 

creștem oameni și comunități autentice de profesioniști în domeniul învățării prin joc (animație socio-educativă);  oferim calitate și eficiență în cadrul proceselor de formare și antrenament ghidat de echipa CREATIV; însuflețim/activăm locuri dedicate educației nonformale si informale, pentru a deveni spații de explorare, inovare și adaptare a instrumentelor educative (ludoteca). 

ne dorim să întâlnim acei oameni care

vor să re- descopere și valoarea și utilitatea jocului educativ, indiferent de domeniul în care activează și sunt motivați să pună în aplicare competențele astfel dobândite în contexte de lucru specifice diverse și într-un orizont de timp apropiat momentului formării;  își doresc să fie parte dintr-o comunitate de practicieni în domeniul educației prin joc, o comunitate pe care o propunem și o susținem ca o continuare firească a întâlnirii de formare de cel puțin 2 zile; trăiesc și activează în Romania în diferite domenii de activitate (social, educațional, cultural, bussines, etc) și împărtășesc valorile CREATIV

Dacă și tu împărtășești același valori cu noi și te regăsești în visul nostru, vezi care sunt proiectele sau activitățile noastre și nu ezita să ne dai de veste despre intențiile tale. Impreună este întotdeauna un factor de succes.