”TransFormăm lumea prin JOC!”


viziunea CREATIV

valorile care ne ghidează

Suntem o organizație care activează din 2005 în domeniul social și al educației nonformale și informale.

În viziunea noastră, contextul socio-educativ și cultural din Romania este animat de o generație de profesioniști responsabili, vizionari, dinamici, creativi care își asumă rolul de animatori ai vieții sociale și culturale.  De aceea, cele 5 valori după care ne ghidăm sunt bucuria, responsabilitatea, încrederea, integralitatea și creativitatea.

Rolul Asociației CREATIV este să pună la dispoziția comunității în ansamblu, și facilitatorilor învățării în special, instrumente adecvate și experiențe unice, care să permită contextului social și cultural românesc să devină un loc în care fiecare persoana contează, al cărui catalizator este spiritul ludic și creativitatea.

Creăm experiențe în care oamenii descoperă și trăiesc bucuria de a fi liberi și  de a acționa cu entuziasm. (bucurie).

Facem cât știm dar știm bine ce facem. Ne jucăm. Responsabil. (responsabilitate)

Încrederea e cea care ne dă puterea să cultivăm armonia între noi pentru ceea ce înfăptuim.(încredere)

Oferim mai mult decât joc şi joacă. Întâlnirea cu CREATIV te redă  pe tine ţie însuti, fiinţă deschisă pentru învățare. Adulții re-devin autentici și curajoși iar copiii capătă încrederea de a deveni adulți responsabili. Luăm în considerare nevoile viitoarelor generaţii oferindu-le produse unice, adaptate și valoroase. (integralitate)

Facem creativitatea palpabilă. Dăm concretețe ideilor creative în contexte diverse. (creativitate)