Terenul de joacă este un spațiu online prietenos, conceput special de formatorii CREATIV pentru întreaga familie. Este un loc online de explorare unde poți descoperi o modalitate naturală și eficientă de socializare și de învățare împreună. Totodată este posibil să descoperi la finalul parcursului pe platformă că reușești să gestionezi mai ușor stresul zilnic și astfel să beneficiezi de o doză bună de înțelegere, energie, speranță, inspirație, umanitate, creativitate.

Indiferent dacă ești adolescent, senior sau părinte terenul de joacă te ghidează astfel încât să poți descoperi că jocul în familie te ajută să devii și să fii un adult mai flexibil în gândire și poate mai pregătit pentru provocările profesionale. Suntem conștienți că uneori poate să ți se pară greu să te joci, dar ține minte: copiii devin mai inteligenți prin joc, iar adulții rămân inteligenți prin joc. 

înscrie-te acum!

Terenul de joacă este un program desfășurat de Asociația CREATIV în parteneriat cu Learning Ecosystem, iar fondurile obținute susțin proiectele sociale aflate în derulare.